Over Urgent wonen

Een tijdelijke uitvalsbasis waar bewoners zich veilig en prettig voelen!

Over ons

Urgent wonen is een samenwerking tussen de bedrijven Veerhuis Bouwsystemen, Steel Framing Holland en Van der Leij Bouwbedrijven. Urgent wonen heeft de Urgent woning ontwikkeld.

Genoemde partijen zijn al jaren lang partner. Diverse projecten en producten hebben zij de afgelopen jaren samen ontwikkeld en gerealiseerd. De samenwerking richt zich op gestandaardiseerde bouwsystemen welke worden ingezet volgens het ‘’Total Cost of Ownership’’ principe. De nadruk ligt op het gebied van duurzaamheid en toekomstbestendigheid, om zodoende maximaal antwoord te kunnen geven op de vragen die vanuit de markt worden gesteld. Zowel voor de gebruiker als voor de eigenaar.

Van der Leij, Veerhuis Bouwsystemen en Steel Framing Holland bieden nu de ‘Urgent Woning’’ aan, een woning dat de vraag naar een tijdelijke, flexibele huisvesting invult.

Het product is gebaseerd op belangrijke uitgangspunten welke antwoord geven op de vragen van nu en van de toekomst. Betaalbaarheid, gezond en comfortabel wonen is wat wij bieden, rekening houdend met onze aarde, dus duurzaam en milieubewust. Snel gerealiseerd en volledig ontzorgt.

Urgent Wonen!

Urgent woning

Het verzamelen en uitwisselen van kennis en competenties op het gebied van wonen, milieu en energie efficiënte bouwmethoden, materialen en installaties is een onmisbare eigenschap die voor zowel de advisering als levering van bouwsystemen geldt. De jaren lange ervaring en het duurzame innovatieve karakter van deze drie bedrijven zorgt ervoor dat Urgent wonen als betrouwbare partner te boek staat.

Er is een grote vraag naar sociale ‘’tijdelijke’’ woningen, om de urgente vraag naar huisvesting te kunnen invullen, daarnaast zijn er in veel steden en dorpen lange wachtlijsten. De huidige woningmarkt komt hierdoor onbedoeld op spanning staan.