Visie

Urgent wonen

Onze visie

Zoals eerder is omschreven staat Urgent wonen voor betaalbare gezonde en comfortabele tijdelijke woningen. De huidige woningvoorraad in Nederland is niet toereikend om deze vraag op korte termijn in te vullen.

Urgent wonen heeft in de basis gekeken naar gestandaardiseerde bouwsystemen welke heel snel kunnen worden gerealiseerd en welke flexibel zijn in te delen. Er is van te voren nagedacht over een snelle planuitwerking en de ontwerpen zijn op diverse kavels mogelijk.

 

Materialen

Daarnaast is in het materiaal gebruik zoveel mogelijk gekeken naar een levensduur van maximaal tien jaar en of naar materialen welke na deze termijn kunnen worden hergebruikt.

 

Ontwerp

Ook qua esthetica en functionaliteit zijn de mogelijkheden oneindig. Wij willen niet dat alle woningen er hetzelfde uit zien, maar dat het uiterlijk wordt aangepast aan de omgeving; deze mogelijkheid biedt de Urgent woning.

Keuze pakketten

Urgent wonen vindt het belangrijk een zeer betaalbare basis woning aan te bieden, zodat de mogelijkheid bestaat om voor iedereen in de behoefte van huisvesting te voorzien.

Daarnaast bieden wij interessante keuze pakketten aan zoals een hoogbouw variant en duurzaamheidspakketten. Wist u dat het keuze pakket duurzaamheid zich nagenoeg terugverdient in de eerder genoemde 10 jaar?

Wij vinden het belangrijk dat wij u als klant de keuze vrijheid bieden om de woningen in uw gemeente of wijk op een juiste wijze te integreren, alsmede op een verantwoordelijke en betaalbare manier.